Відбулось громадське обговорення проектів рішень та плану організаційних заходів щодо добровільного об’єднання територіальних громад в одну Христинівську територіальну громаду з центром в м.Христинівка

  • 469

17.09.2019 в приміщенні будинку рад відбулось, ініційоване міським головою м.Христинівка М. Наконечним, громадське обговорення проектів рішень та плану організаційних заходів щодо добровільного об’єднання територіальних громад в одну Христинівську територіальну громаду з центром в м.Христинівка.

В обговоренні взяли участь міський голова м.Христинівка М. Наконечний, депутати Христинівської міської та районної рад, жителі міста.

Виступаючі на зібранні міський голова м.Христинівка М.М. Наконечний, голова Христинівської районної ради А.В. Бордун, секретар міської ради Н.І. Горохова, заступник начальника управління регіонального і агропромислового розвитку та інфраструктури О.А. Петрук, депутат міської ради М. А. Плужник, заступник голови Христинівської районної ради Л.І. Федичканич, юрист міської ради О.В. Швець проінформували присутніх про хід об’єднавчого процесу Христинівської міської ОТГ.

Зібранням було підтримано проекти рішень Христинівської міської ради та ухвалено план організаційних заходів щодо добровільного об’єднання територіальних громад.