День Перемоги

  • 347

 

  Дорогі христинівчани, шановні ветерани!
Вітаю Вас з 75-ю річницею Великої Перемоги! 9 Травня – особливий день, який завжди буде для нас уособленням миру, непохитної стійкості та великої сили духу нашого народу. У цей славетний день ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з нацистськими загарбниками.
Cвята пам’ять про Другу Світову війну залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ратної праці, і водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни. Подвиг військових років залишається вічним прикладом для всіх майбутніх поколінь.
У цей урочистий день схиляємо голови перед пам’яттю мільйонів загиблих. Минуть віки, але людство завжди пам’ятатиме героїв і вдячно славитиме їх великий подвиг.
Земний уклін вам, дорогі ветерани, за мужність, стійкість, відвагу! Ваша щира любов до рідного краю, пам’ять про славетні бойові подвиги, витривалість і сила духу в тяжкі воєнні роки назавжди залишаться у серцях нащадків неперевершеним зразком справжнього патріотизму.
Бажаю вам, дорогі ветерани, міцного здоров’я, довгих років життя, родинного затишку, добра, радісних, щасливих днів, мирного неба. Нехай зігріває всіх нас незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього рідної землі.
Зі святом! З Днем Перемоги!

З повагою,
Міський голова                           Микола Наконечний