Локомотивне депо

  • 1450

 

 

 

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Під час  зустрічі міського голови міста Христинівка Миколи Наконечного, голови Христинівської районної державної адміністрації  Володимира Валюка   з працівниками  виробничого підрозділу локомотивного депо ст. Христинівка піднімалось  питання реорганізації локомотивного депо Христинівка в цех, відповідно до проекту Концепції реструктуризації локомотивного господарства АТ «Укрзалізниця» на 2020-2023 роки. Це важливе питання  хвилювало не тільки працівників певної галузі, а й більшість христинівчан, бо повна реорганізація локомотивного депо Христинівка  призвела б до скорочення чисельності працюючих,  зниження надходження до місцевого бюджету, підвищення рівня безробіття в м. Христинівка та Христинівського району.

Локомотивне депо Христинівка – єдина філія, яка виконує поточний  ремонт тепловозів серії ЧМЕ-3 в обсязі ПР-1, позаплановий ремонт ТРС, технічне обслуговування тепловозів серії ЧМЕ-3 в обсязі ТО-3 як для себе так і для депо регіональної  філії "Одеська залізниця",здійснює та удосконалює  роботу по технічному дооснащенню виробництва, що дає можливість розширити обсяги виконуваних робіт з ремонту рухомого складу.

 Після неодноразових звернень міського голови Миколи Наконечного, районного керівництва, керівника локомотивного депо до регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця», народного депутата України Антона Яценка, голови обласної державної адміністрації Романа Боднара є сподівання щодо залишення локомотивного депо Христинівка основним ремонтним депо,із збереженням ремонтного потенціалу та кваліфікованих працівників.