День медичного працівника

  • 409

Професія медика – це цілодобова невтомна праця: у будь-який час дня і ночі, у вихідні, у свята і будні медичні працівники самовіддано несуть свою службу, приходять на допомогу хворим, демонструючи чуйність, терпіння та витримку, і всупереч усім труднощам нашого часу продовжують виконувати свій професійний обов’язок.

Переживаючи період пандемії, Україна, як і увесь світ, зрозуміла неоціненну роль медицини та медперсоналу у житті людства. Сьогодні наші медики на передовій протидіють поширенню коронавірусної хвороби, борються за життя кожного хворого, ризикуючи власним.

Напередодні свята Дня Медичного працівника міський голова м.Христинівка Микола Наконечний, голова райдержадміністрації Володимир Валюк, голова районної ради Анатолій Бордун привітали працівників медичної сфери з професійним  святом.

«Низький уклін  та особлива подяка за Вашу самовіддану та жертовну працю.

В день Вашого професійного свята бажаю, щоб те милосердя, любов і піклування, які Ви даруєте пацієнтам, верталися до Вас сторицею. Міцного здоров’я, сімейного благополуччя, сил і терпіння. Нехай Ваша праця збагачується новим досвідом та добрими справами, а кожен прожитий день сповнюється гордістю за обрану професію, шаною і повагою людей. І хай Бог вас охороняє »-привітав  присутніх міський голова Микола Наконечний.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису