День Соборності

  • 518

Шановні христинівчани!

 

      Прийміть найщиріші привітання з нагоди  Дня Соборності України! В історії українського народу є факти, які мають надзвичайне значення, вони не втратили своєї актуальності і сьогодні. Однією з таких подій є проголошення Акту Злуки України УНР та ЗУНР 22 січня 1919 р. Цей день в історії нашого народу став символом величного прояву єднання східних та західних українських земель, днем народження незалежної соборної держави.

    Сьогодні тема єдності знову набула колосальної ваги. Об’єднання навколо ідеї державності – це активна позиція самодостатнього народу. Новий час ставить перед нами нові вимоги. Україна ніколи не була такою об'єднаною, як зараз, коли із зброєю у руках відстоює свою свободу, незалежність та територіальну цілісність! Нікому не вдасться знищити наш дух, наше прагнення волі, Європейського вибору.

    Нехай кожен українець зустріне це урочисте свято  з відкритим серцем, з вірою в щасливе майбутнє держави. Бажаю вам злагоди, сил та натхнення, успіхів у роботі на благо нашої країни! Хай любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної, вільної, неподільної і могутньої України. Миру і процвітання нашій Державі!

     Зі святом! Слава Україні!

     З повагою,

     Міський голова                                 М.М.НаконечнийФото без опису